Meerdere thema avonden

Jezelf aanvaarden zoals je bent, met alles erop en eraan  is misschien wel het moeilijkste dat er is. Het is de kern van ons mens-zijn. Tijdens de workshopcyclus, bestaande uit 7 avonden, kunnen we daar in oefenen en ervaren en gaan we samen op reis.

Latifa: 7 thema’s

We werken met de Latifa  een eeuwenoude meditatie uit het Soefisme. Het is een oefening in aanvaarden, in Leven. Latifa betekent subtiel en het raakt de zeven subtiele levenskwaliteiten zoals in de afbeelding hieronder genoemd.

De levenskwaliteiten kunnen diep in je doordringen en tot bewustwording leiden. Je stem erbij betrekken, het lostrillen van wat in jou aanwezig is en het laten klinken is een prachtig middel. Het helpt je om tot de essentie van je bestaan te komen en contact te maken met wie jij ten diepste bent.

We zullen per avond werken met één van de levenskwaliteiten; we starten steeds met de  gehele Latifa –meditatie en een uitleg van het thema van déze avond. We doen oefeningen waarbij we klinken, zingen, bewegen, ademen, reflecteren , ieder in z’n eigen tempo.

Het uiteindelijke doel van de mens is om te groeien en daarvoor heb je af en toe nieuwe melodieën nodig!

De thema’s:

Aanvaarden – Verlangen – Hopen – Vertrouwen – Loslaten – Liefhebben – De Wil

Aangenaam, Annet Vervoort!

Ik heb mijn hele leven gezongen! In koren, bands, musical, pop, klassiek zangles, een afwijzing op het conservatorium om uiteindelijk op de Academie voor Stembevrijders in Amsterdam te belanden en kennis te maken met Jan Kortie. Daar voelde ik meteen: dit is mijn pad, hier voel ik mij thuis, dit is wat mij te doen staat. Ik vond wat ik zocht!

Inmiddels ben ik sinds mei 2014 afgestudeerd stembevrijder! Vrijuit zingen ( je laten horen) is een wens van velen! Ik heb twee knipkaart koren, ben stembevrijder bij twee Zingen voor je Leven-koren ( zingen met mensen met kanker), werk individueel, geef workshops, mantra-avonden en retraites.

Mijn manier van werken kenmerkt zich door eenvoud, lichtheid en humor. Ik verwonder mij steeds weer over welke prachtige klanken wij kunnen voortbrengen als wij trouw zijn aan wie wij ten diepste zijn. Stembevrijding is echt zielsbevrijding!

De thema avonden kunnen in losse delen gevolgd worden!

Workshop gegevens:

De kosten per thema avond zijn €25,-

 

De thema avonden vinden plaats van 19.30-21.30

Workshop data:

  • 28 september
  • 26 oktober
  • 23 november
  • 14 december
  • 25 januari
  • 22 februari
  • 22 maart
  • 12 april

Meld u aan voor de workshopSelecteer één of meerdere data

28 september26 oktober23 november14 december25 januari22 februari22 maart12 april

Soort factuur

ParticulierOp naam van bedrijf

Ik heb alle gegevens correct ingevuld