Meerdere thema-avonden

Tijdens een thema-avond gebruik je je stem elke keer op basis van een thema van de Latifa, een eeuwenoude meditatie. Het is een bijzondere avond waarin je oefent in aanvaarden en loslaten.

Zingen en klinken met de Latifa

 De avond start zangdocente en stembevrijder Annet Vervoort met de Latifa-meditatie, een eeuwenoude meditatie uit het Soefisme. Elke bijeenkomst staat één thema van de Latifa centraal: Aanvaarden – Verlangen – Hopen – Vertrouwen – Loslaten – Liefhebben – De Wil. Nadat Annet het thema van die avond heeft toegelicht ga je aan de slag met verschillende oefeningen. Hierbij laat je je stem klinken, je beweegt, ademt, reflecteert en zingt mantra’s. “We improviseren in de veilige omgeving van De Tempeliershoeve; in jouw eigen tempo, niks moet en alles is goed. Het is vooral een kwestie van durven, lef hebben. Oefeningen kunnen je kwetsbaar maken. Als je dan doorzet, merk je dat het ontspant, je krachtig maakt en energie geeft”, aldus Annet.

En dan kan je stem je verrassen. Je laat naar buiten klinken wat er van binnen leeft. Je zult merken dat je nog nooit zo lang hebt in- en uitgeademd, jezelf letterlijk de tijd hebt gegeven.

De avond sluit je af met het zingen van een mantra, passend bij het thema van de avond. En die nieuwe melodie kan nog lang doorklinken in je dagelijks leven!

Aangenaam, Annet Vervoort!

Ik heb mijn hele leven gezongen! In koren, bands, musical, pop, klassiek zangles, een afwijzing op het conservatorium om uiteindelijk op de Academie voor Stembevrijders in Amsterdam te belanden en kennis te maken met Jan Kortie. Daar voelde ik meteen: dit is mijn pad, hier voel ik mij thuis, dit is wat mij te doen staat. Ik vond wat ik zocht!

Inmiddels ben ik sinds mei 2014 afgestudeerd stembevrijder! Vrijuit zingen ( je laten horen) is een wens van velen! Ik heb twee knipkaart koren, ben stembevrijder bij twee Zingen voor je Leven-koren ( zingen met mensen met kanker), werk individueel, geef workshops, mantra-avonden en retraites.

Mijn manier van werken kenmerkt zich door eenvoud, lichtheid en humor. Ik verwonder mij steeds weer over welke prachtige klanken wij kunnen voortbrengen als wij trouw zijn aan wie wij ten diepste zijn. Stembevrijding is echt zielsbevrijding!

De thema-avonden kunnen in losse delen gevolgd worden!

Workshop gegevens:

De kosten per thema avond zijn €25,-

 

De thema-avonden vinden plaats van 19.30-21.30

Workshop data:

  • 28 september
  • 26 oktober
  • 23 november
  • 14 december
  • 25 januari
  • 22 februari
  • 22 maart
  • 12 april

Meld je aan voor de workshopSelecteer één of meerdere data

28 september26 oktober23 november14 december25 januari22 februari22 maart12 april

Soort factuur

ParticulierOp naam van bedrijf

Ik heb alle gegevens correct ingevuld