6 eendaagse workshops

Deze dag leer je je stem zingend te gebruiken. Niet anderen bepalen of je kunt zingen, nee, je kúnt zingen! Door eenvoudige oefeningen zing je moeiteloos. En dat lucht op, ontspant en geeft energie.

Laat je zingend horen

Zingen: alleen onder de douche, met vrienden in de kroeg, of samen in een koor. Het maakt blij, ontroert, lucht op of geeft nieuwe energie. Je stem zingend gebruiken is natuurlijker dan spreken. Zingen bevrijdt!

En toch durven veel mensen niet te zingen. “Ik kan niet zingen, hoor ik vaak”, zegt zanglerares en gediplomeerd stembevrijder Annet Vervoort. “Maar wat is mooi? Elke stem heeft een mooie klank.

Mijn manier van werken tijdens de workshop kenmerkt zich door eenvoud, lichtheid en humor! We improviseren in de veilige omgeving van De Tempeliershoeve met tonen en alles is goed.” Ontspanningsoefeningen brengen je in het hier en nu en je leert een aantal technieken. Maar het is vooral een kwestie van durven, lef hebben. “Oefeningen kunnen je kwetsbaar maken. Als je dan doorzet, merk je dat het ontspant, ruimte maakt en energie geeft, aldus Annet.”

In de veilige omgeving van De Tempeliershoeve improviseer je met tonen en alles is goed. De groep deelnemers bestaat uit maximaal twaalf personen.

Na een korte introductie en voorstelronde ga je aan de slag. Ontspanningsoefeningen brengen je in het hier en nu en Annet leert je een aantal technieken. Je ervaart je stem en de emoties die daarbij kunnen horen. Het is vooral een kwestie van durven, lef hebben. Oefeningen kunnen je kwetsbaar maken. Als je dan doorzet, merk je dat het je ontspant en energie geeft. Je laat naar buiten klinken wat er van binnen leeft. Je zult merken dat je nog nooit zo lang hebt in- en uitgeademd, jezelf letterlijk de tijd hebt gegeven.

Een heerlijke lunch in de bijzondere accommodatie van De Tempeliershoeve maakt dat het een mooie dag wordt waarin je ruimte ervaart en je groeit door middel van je stem!

Aangenaam, Annet Vervoort!

“Ik heb mijn hele leven gezongen! In koren, bands en musicals. Van pop tot klassiek zang.  In 1991 maakte ik kennis met Jan Kortie, de grondlegger van  de Academie voor Stembevrijders in Amsterdam. Daar voelde ik meteen: dit is mijn pad, hier voel ik mij thuis, dit is wat mij te doen staat. Ik vond wat ik zocht!

Sinds 2014 ben ik afgestudeerd stembevrijder! Vrijuit zingen (je laten horen) is een wens van velen. Ik heb twee knipkaart koren (hier kun je komen zingen als het jou uitkomt), en ben stembevrijder bij twee Zingen voor je Leven-koren. Dit zijn koren waarin mensen met kanker zingen. Ik begeleid mensen individueel, geef workshops, mantra-avonden en retraites.

Mijn manier van werken kenmerkt zich door eenvoud, lichtheid en humor. Ik verwonder mij steeds weer over welke prachtige klanken wij kunnen voortbrengen als wij trouw zijn aan wie wij ten diepste zijn. Stembevrijding is echt zielsbevrijding!

Ik ontmoet je graag om naar je te luisteren en je te vergezellen op jouw eigen reis van zingen!

Workshop gegevens:

De kosten voor de workshop bedragen €75,-
inclusief een uitgebreide lunch en koffie/thee.

De workshop begint om 10.00 uur en we sluiten af om 16.00 uur.

Workshop data:

  • 24 februari
  • 24 maart

Meld u aan voor de workshopSelecteer de gewenste datum

24 februari24 maart

Soort factuur

ParticulierOp naam van bedrijf

Ik heb alle gegevens correct ingevuld