6 eendaagse workshops

Een ééndaagse workshop waarin je kennis maakt met stembevrijding. Jouw binnenste klanken laten klinken in een veilige sfeer. Als jij je geluid laat horen hoeft het niet mooi te zijn. Wat is mooi?

Aangenaam, Annet Vervoort!

Ik heb mijn hele leven gezongen! In koren, bands, musical, pop, klassiek zangles, een afwijzing op het conservatorium om uiteindelijk op de Academie voor Stembevrijders in Amsterdam te belanden en kennis te maken met Jan Kortie. Daar voelde ik meteen: dit is mijn pad, hier voel ik mij thuis, dit is wat mij te doen staat. Ik vond wat ik zocht!

Inmiddels ben ik sinds mei 2014 afgestudeerd stembevrijder! Vrijuit zingen ( je laten horen) is een wens van velen! Ik heb twee knipkaart koren, ben stembevrijder bij twee Zingen voor je Leven-koren ( zingen met mensen met kanker), werk individueel, geef workshops, mantra-avonden en retraites.
Mijn manier van werken kenmerkt zich door eenvoud, lichtheid en humor. Ik verwonder mij steeds weer over welke prachtige klanken wij kunnen voortbrengen als wij trouw zijn aan wie wij ten diepste zijn. Stembevrijding is echt zielsbevrijding!

We improviseren met tonen en alles is goed. Ontspanningsoefeningen brengen je in het hier en nu. Je laat naar buiten klinken wat er van binnen leeft en ervaart opluchting, ruimte. Je zult merken dat je nog nooit zo lang hebt in en uit geademd, jezelf de tijd hebt gegeven.

Je laat je verwonderen, ontroeren en stemt steeds meer af op jezelf, op jouw geluid. Daarom wil ik je ontmoeten, naar je luisteren en je vergezellen op jouw eigen reis van zingen!

Workshop gegevens:

De kosten voor de workshop zijn €75,-

De trainingen vinden plaats van 10.00 tot 16.00.

Workshop data:

  • 23 september
  • 28 oktober
  • 25 november
  • 27 januari
  • 24 februari
  • 24 maart

Meld u aan voor de workshopSelecteer de gewenste datum

23 september28 oktober25 november27 januari24 februari24 maart

Soort factuur

ParticulierOp naam van bedrijf

Ik heb alle gegevens correct ingevuld