jan-mrt-apr-mei-jun

Deze workshop biedt de mogelijkheid om een gestagneerde ontwikkeling zichtbaar en voelbaar te maken. In deze ervaringsgerichte workshop is er de mogelijkheid om specifieke thema’s in een 3D-beeld te bekijken.

De workshop Systemische Opstellingen biedt enerzijds inzicht: nu begrijp ik nog meer waarom ik het zo doe, waarom dit probleem zich telkens herhaalt. Hierin kunnen aspecten helder worden die vanuit het familiesysteem of organisatiesysteem een rol spelen.

Het biedt anderzijds de mogelijkheid om vanuit de opstelling te onderzoeken wat een passende volgende stap is om hierin te gaan bewegen. Door een opstelling kan je daadwerkelijk ervaren wat er dan in jezelf nodig is, zonder dat het een opdracht wordt aan jezelf! In de opstelling ontstaat er een logisch proces waarin zich gevoelsmatig andere patronen kunnen openen.

Begeleidsters

Willian en Pien hebben beiden al vele jaren werkervaring als arbeidspsycholoog en hebben zich daarnaast in de afgelopen 10 jaar verdiept in het systemische werken met opstellingen; familie-opstellingen, organisatie-opstellingen en trauma-opstellingen (“opstellen van het verlangen”). Willian werkt ook individueel vanuit deze methodiek. Pien en Willian bieden al 6 jaar in groepen de workshop “systemische opstellingen” aan.

Deelname

Je kunt op 2 manieren deelnemen aan de workshop:

Als vraagsteller breng je een persoonlijk thema in. Je hebt dan de gelegenheid te onderzoeken welke dynamieken in jouw systeem van invloed zijn op jouw denken en doen.

Als representant stel je je beschikbaar om een positie in te nemen vanuit het systeem van een vraagsteller. In deze rol heb je de mogelijkheid om te ervaren hoe deze methode werkt. Bovendien biedt dit ook inzicht in eigen thema’s die hierin worden geraakt.

Workshop gegevens:

  • Kosten voor vraagsteller: €120,-
  • Kosten voor representant: €60,-
    • prijzen zijn inclusief lunch

De workshops vinden plaats van 09.00-17.00

De workshop biedt ruimte voor minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers.

Workshop data:

  • 26 januari

  • 2 maart

  • 6 april

  • 18 mei

  • 29 juni

Meld u aan voor de workshopSelecteer de gewenste datum

26 januari2 maart6 april18 mei29 juni

Soort factuur

ParticulierOp naam van bedrijf

Ik heb alle gegevens correct ingevuld