23 maart – 13 april

Tijdens deze workshop ervaar je door het zingen van mantra’s rust, breng je je lijf meer in balans en ga je naar huis met nieuwe energie.

Een bijzondere avond door herhalingen

Rust én energie… dat geeft je het zingen van mantra’s. ‘Man’ in het woord mantra betekent in het Sanskriet denken, ‘tra’ komt van ‘trai’ en betekent bevrijding. Bij mantra zingen herhaal je een eenvoudig lied. Je zingt met een kleine groep in allerlei talen eenstemmige, of eenvoudig meerstemmige melodieën. De muziek is ingetogen, soms ontroerend, dan weer uitbundig. Door de herhaling kun je je gedachten laten gaan, ervaar je rust en breng je je lijf weer in balans. En dat geeft nieuwe energie!

Er is niets voorgeschreven dat je zou moeten voelen. Maak kennis met mantra zingen en trakteer jezelf – samen met je partner, zus, vriend of vriendin – op een bijzondere avond.

Mantra’s vinden hun oorsprong in diverse spirituele of oeroude religieuze richtingen. Al duizenden jaren worden mantra’s in het Oosten gebruikt als inspiratiebron.

Zangdocent en stembevrijder Annet Vervoort en pianist Maurice Hamilton begeleiden de workshop in de veilige en bijzondere omgeving van De Tempeliershoeve.

“Er is niets voorgeschreven dat je zou moeten voelen.”

Aangenaam, Annet Vervoort!

“Ik heb mijn hele leven gezongen! In koren, bands en musicals. Van pop tot klassiek zang. In 1991 maakte ik kennis met Jan Kortie, de grondlegger van  de Academie voor Stembevrijders in Amsterdam. Daar voelde ik meteen: dit is mijn pad, hier voel ik mij thuis, dit is wat mij te doen staat. Ik vond wat ik zocht!

Sinds 2014 ben ik afgestudeerd stembevrijder! Vrijuit zingen (je laten horen) is een wens van velen. Ik heb twee knipkaart koren (hier kun je komen zingen als het jou uitkomt), en ben stembevrijder bij twee Zingen voor je Leven-koren. Dit zijn koren waarin mensen met kanker zingen. Ik begeleid mensen individueel, geef workshops, mantra-avonden en retraites.

Mijn manier van werken kenmerkt zich door eenvoud, lichtheid en humor. Ik verwonder mij steeds weer over welke prachtige klanken wij kunnen voortbrengen als wij trouw zijn aan wie wij ten diepste zijn.

Ik ontmoet je graag om naar je te luisteren en je te vergezellen op jouw eigen reis van zingen!”

Workshop gegevens:

De kosten voor de workshop bedragen € 15,-.

De workshop begint om 20.00 uur en we sluiten af om 21.30 uur met een kopje koffie of thee.

Workshop data:

  • vrijdag 23 maart
  • vrijdag 13 april

Meld je aan voor de workshopSelecteer de gewenste datum

23 maart13 aprilbeide data

Soort factuur

ParticulierOp naam van bedrijf

Ik heb alle gegevens correct ingevuld