Systemische werkplaats voor organisaties

Inzicht krijgen om in beweging te komen

Tijdens een workshop is er ruimte voor twee tot vier opstellingen. Een manager of personeelsadviseur licht kort zijn of haar vraag toe. Hierna gaan we de situatie opstellen. Een opstelling geeft een 3D-beeld of ervaring van wat er binnen de organisatie of het team gebeurt. De opstelling is leidend in wat er nodig is of wat wordt gemist. Duidelijk wordt waar er ruimte ligt voor een of meer ontwikkelingen. Waarna je hierover in gesprek kunt gaan.

Ondersteunen bij het in beweging brengen van je team of organisatie

Begeleidster

Willian werkt al jaren als arbeidspsycholoog. Daarnaast heeft ze zich de afgelopen vijftien jaar verdiept in het systemische werken met opstellingen. Familie-opstellingen, organisatie-opstellingen en trauma-opstellingen. “Ik heb deze specifieke workshop ontwikkeld om jou als manager of personeelsadviseur, te ondersteunen bij het in beweging brengen van je team of organisatie. 

Als bedrijfspsycholoog zie ik regelmatig dat de dynamiek in een organisatie of team muurvast zit of stagneert. Enkel individueel werken met een of meer medewerkers leidt vaak tot onvoldoende beweging in het geheel. Deze workshop kan de doorbraak betekenen.” Willian biedt al zeven jaar in groepen de workshop Systemische opstellingen aan.

Kosten

  • Kosten: €100,- per persoon

Inclusief koffie en thee.

Groepsgrootte

Per workshop kunnen maximaal acht managers / personeelsadviseurs deelnemen.

Locatie

De workshop kan plaatsvinden in de veilige omgeving van De Tempeliershoeve of op locatie.

    Neem contact op voor meer informatie:


    Selecteer de gewenste datum


    Aantal personen (optioneel)
    Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met dat De Tempeliershoeve je gegevens verwerkt.