Groepsruimte huren

Op zoek naar ruimte?

De groepsruimte van De Tempeliershoeve is in de avonduren en het weekend te huur. Deze lichte ruimte van zeventig m2 is geschikt voor tien tot vijftien personen. Een beamer met scherm en speakers zijn aanwezig. Ook kun je kosteloos gebruik maken van het WiFi netwerk.

De openslaande deuren leiden naar het terras. De aangrenzende grote tuin biedt voldoende privacy. Ook deze staat tot je beschikking.

Geef je zelf workshops of trainingen met als doel mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling? Ook dan is deze ruimte te huren.

De Tempeliershoeve is zeer geschikt om een teamdag te organiseren. Zo ben je weg uit de bekende (kantoor)omgeving en kunnen nieuwe ideeën ontstaan.

In het weekend is de gehele locatie exclusief te huren. Naast de groepsruimte kun je dan ook gebruikmaken van een spreekkamer en een sfeervolle ontvangstruimte met keukengedeelte.

Prijzen

De huurprijs van de groepsruimte bedraagt €100,- per dagdeel.

Wil je de ruimte in het weekend huren? Neem dan contact met ons op voor een aanbod op maat.

Bij deze prijzen is onbeperkt koffie, thee en water inbegrepen. Wil je een groter assortiment dranken of iets lekkers voor bij de koffie? Ook dat is in overleg mogelijk.

Daarnaast kunnen we de lunch voor je verzorgen. We maken een lunch met seizoensproducten en halen de ingrediënten bij lokale bedrijven. We denken graag met je mee en maken dan een keuze.
Een standaard lunch bestaat uit diverse verse broodjes, kaas, allerlei vleeswaren, zoet en melk. De prijs voor deze lunch bedraagt € 8,50 per persoon.

Een heerlijke kom eigen gemaakte verse soep erbij is ook mogelijk. De lunchprijs bedraagt dan € 10,- per persoon.

    Neem contact met ons op
    Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met dat De Tempeliershoeve je gegevens verwerkt.