Inzicht krijgen en vervolgstap onderzoeken. Je krijgt door deze workshop inzicht in waarom je iets doet of waarom problemen zich herhalen in een gezin, familie of op je werk. En daarna ga je vanuit de opstelling onderzoeken wat een passende stap is om te gaan bewegen.

Workshop
Systemische Opstellingen

Patronen ontdekken en doorbreken

Waarom doe ik zoals ik doe? Of waarom herhaalt dit probleem zich telkens? Hierop krijg je antwoord bij de workshop Systemische Opstellingen. Dit is een methodiek die dynamieken binnen een systeem, zoals een relatie, familie of gezin blootlegt. Ieder heeft hierin een eigen plek en handelt hiernaar.

Ervaren wat er in jezelf nodig is, zonder dat het een opdracht wordt aan jezelf

Je ervaart hoe het is als je een ander ten opzichte van jezelf neerzet voor iets of iemand uit jouw leven. Vanuit deze informatie ontstaan nieuwe inzichten. Door dit te her- en erkennen, kun je belemmerende en herhalende patronen doorbreken. En onderzoeken wat een passende stap is om te gaan bewegen. Door een opstelling kun je daadwerkelijk ervaren wat er in jezelf nodig is, zonder dat het een opdracht wordt aan jezelf.

Vraagsteller of representant?

Je kunt op twee manieren deelnemen aan de workshop. Als vraagsteller breng je een persoonlijk thema in. Je hebt dan de gelegenheid te onderzoeken welke dynamieken in jouw systeem van invloed zijn op jouw denken en doen.

Als representant stel je je beschikbaar om een positie in te nemen vanuit het systeem van een vraagsteller. In deze rol heb je de mogelijkheid om te ervaren hoe deze methode werkt. Bovendien biedt dit ook inzicht in eigen thema’s die hierin mogelijk worden geraakt.

Twee workshop varianten

De Tempeliershoeve biedt twee workshops Systemische Opstellingen aan:

  • Introductie in Opstellingen. Zoals het woord al zegt, ervaar je hier tijdens een avond hoe een opstelling in zijn werk gaat.
  • Workshop Systemische Opstellingen. Deze workshop duurt een hele dag.

Beide workshops worden maandelijks aangeboden.

Begeleidster

“Ik heb al vele jaren ervaring met opstellingen. Deze methodiek kan je ondersteunen herkennen en doorbreken van patronen in een relatie, gezin of familie. Door de veilige omgeving van De Tempeliershoeve ontstaat er veel openheid en vertrouwen tussen de deelnemers. Het blijft me boeien en geeft veel voldoening als deelnemers hierdoor in beweging komen en persoonlijk mogen groeien”, aldus Willian.

Gegevens en inschrijven

Kosten

  • Kosten: €25,-

Tijden

De workshop begint om 19:30 uur en duurt tot 21:30 uur.

Data workshop

  • Dinsdag 16 oktober
  • Maandag 19 november
  • Dinsdag 18 december

Meld je aan voor de workshop

Selecteer de gewenste datum

16 oktober19 november18 december


Bij het invullen van dit contactformulier ga je akkoord dat De Tempeliershoeve je gegevens mag verwerken.

 

Kosten

  • Vraagsteller: € 95,-
  • Representant: € 60,-

Tijden

De workshop begint om 09.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Data workshop

  • Vrijdag 12 oktober
  • Vrijdag 9 november

Meld je aan voor de workshop

Selecteer de gewenste datum

14 september12 oktober9 november14 december

Bij het invullen van dit contactformulier ga je akkoord dat De Tempeliershoeve je gegevens mag verwerken.